Az INTAV több, mint 25 esztendeje tervez és gyárt termékeket a megkülönböztető és figyelmeztető jelzésekkel ellátott járművek számára.
Az INTAV a fényjelzések piacán használatos mind a négy létező technológiával (forgótükrös, villanócsöves(sztroboszkópos), hagyományos Ledes és Power Ledes) gyártja termékeit, de tervező mérnökei a legmodernebb berendezések ismeretében fejlesztették ki az új elektronikai és műszaki eljárásokat, módszereket. Termékeik többsége külön a Tűzoltóságra, Rendőrségre, és Mentőkre előírt vizsgálatok, tesztelések során nyert kiváló minősítést.
Partnereik között nagy autógyártó cégek, a legfontosabb autóalkatrész ellátó cégek találhatók, valamint természetesen a nemzeti Rendőrségek, Tűzoltóságok és Mentőszolgálatok. Kutató-fejlesztő, tervező részlegük mindig a partnereikkel együttműködve tervezik az új megoldásokat a piac különböző szükségleteinek és követelményeinek megfelelően.
A cég filozófiájában elsődleges helyett kap termékeik magas minőségi színvonala, valamint partnereik kiváló kiszolgálása. Ezt az UNI EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítás garantálja.
A cég 2004-ben nagy beruházást hajtott végre, melynek során gyártási kapacitása nagymértékben megnőtt. Termékpalettájában megtalálhatjuk a fényhídtól kezdve a kereső lámpáig, a szirénáktól a hangosbeszélőig mindent, ami ma a megkülönböztetett jelzésű járművek piacán található és kapható.
Külön említésre méltóak a HEPS szabadalmaztatott technikával készült megkülönböztető hangjelző berendezések, a Power Leddel készült termékek és az Intav kereső lámpái, amely a világ minden pontján használatosak.